Origami amb tovalloles...

dilluns, 27 d’abril de 2009

Aquest dissabte, va venir a casa la meva germana Lali a sopar, mentre esperàvem a estar tots, em va demanar una tovallola i mireu quina coseta més maca va crear: un conillet, on he posat les meves agulles.

Moltes gràcies guapa, ets una artista!!!

Nou enllaç - pàgina web

dimecres, 22 d’abril de 2009

Holaaaaaa...acabo d'afegir el primer enllaç a l'apartat de "Pàgines Web". Us recomano molt que li doneu un cop d'ull (o dos, o tres...) i que el compartiu amb totes aquelles persones, que creieu els pugui interessar.
En aquest enllaç trobareu totes aquelles maravelles que fa Brenda com, per exemple, gimnasia facila entre altres teràpies.
Brenda és una gran persona i amiga, amb la que he compartit moltes tardes, molts alegries...en definitiva, molts moments difícil d'oblidar.
Gràcies Brenda per tot allò que hem compartit!!!

Concurs!!! Agulleta i llana dóna els seus primers passos...

dimarts, 21 d’abril de 2009

Bona nit a tot@s!!!

Us vull presentar el meu nou bloc: "Agulleta i llana..."
http://agulletaillana.blogspot.com/

Per tal, de donar la benvinguda a aquesta nova realitat que anirà creixent, de mica en mica, amb molt d'amor, il·lusió, creativitat, ganes de compartir, de continuar creant...he creat un concurs...és a dir, per totes aquelles que volgueu participar, us convido a visitar el bloc, veure els ninos que hi ha penjats i deixar un comentari en el que us agradi molt. Hi ha de temps fins al 30 d'Abril, entre totes les persones que participeu sortejaré el "Pop de color lila", que com podeu veure a la foto ha agafat la seva maleteta per anar allà on se li estimarà tant com l'estimo jo...Alhora us animo a que compartiu aquesta idea amb totes aquelles persones que gaudeixen amb les manualitats, amb les coses fetes a mà amb molt de carinyuuu, amb les joguines, amb la creativitat sense cap tipus de limitació...

Amb molt de carinyuuuuuuuuuuuuuu.

Moltes gràcies per tot.


La petita caputxeta vermella...

El blog d'"Owlishly" és un veritable plaer, us recomano molt visitar aquest blog...d'on va nèixer l'idea fer donar vida a aquesta caputxeta vermella...

"Pop" amb vuit tentacles...un tentacle una possibilitat...

Us recomano donar-li un cop d'ull al llibre "Amugurumi World" de Ana P. Rimoli.

Una petita-gran reflexió...

"Trabajar con las manos también satisface una necesidad del alma de una manera que ninguna máquina, por compleja que sea, puede conseguir. (...) La mano es un reflejo del alma, y su trabajo representa una manifestación del espíritu en la vida cotidiana. Lo que hacemos con las manos tiene un efecto inmediato en nuestras emociones y nuestro sentido de la existencia; evoca profundas aspiraciones y motivos ancestrales." (Thomas Moore)

Conillet molt bufó amb orelles voladores...

Oooohhhh...que conillet...amb bufanda i sense...d'hivern o de primavera amb solet...diferents formes de veure una mateixa realitat.

Cafè amb llet

L'inspiració inicial, modificada milions i milions de vegades desprès..jajajajajajajaja...per la creación d'aquesta tassa de "cafè amb llet", va sorgir del llibre "Amigurumi World" d'Ana Paula Rímoli, que Angel em va comprar a E-bay (gràcies carinyuuuuu...). En el següent enllaç podeu visitar el seu blog:
http://amigurumipatterns.blogspot.com/search?updated-max=2008-12-15T09%3A21%3A00-05%3A00&max-results=7


Una tortuga...

que va nèixer d'una idea, i, de mica en mica, ha anat prenen forma, aquí la teniu tota plena de vida, de ganes de caminar...


El patró que vaig fer servir de punt de partida, ho vaig trobar navega que navegaràs per internet.

La petita dent o "Quadradet"...


Últimament he estat treballant en aquest nino, fet a dos agulles (punt de mitja), és un petit "quadradet", que forma part d'algun dels meus somnis...i ahir el vaig acabar amb molt de carinyuuuu...

El patró el vaig trobar en el mateix llibre de manualitats que l'osset.El meu primer nino...

dilluns, 20 d’abril de 2009

Fa coseta d'un any o dos vaig trobar el patró d'aquest nino en un llibre de manualitats de la biblioteca pública de Sants "Artur Martorell". Em vaig enamorar d'ell i amb la gran ajuda de la meva avia i molta i molta paciencia i il·lusió vaig fer realitat un petit somni, una petita idea...va començar un camí...
La veritat es que aquest nino és el segon, el primer va ser una miqueta més senzill. D'aquella primera creació no tinc cap foto, l'hi vaig regalar amb molt de carinyuuuu a Gael (el bebe de Muntsa i Jordi).