Noves formes de teixir...

dijous, 28 de maig de 2009


la nostra vida, d'enriquir-la, de donar-li moments de molta qualitat. Per això, vull compartir amb totes les persones que estimo dos blogs, que m'han arribat per diferents llocs i que m'acompanyaran en aquests moments tan vitals de la meva vida:

http://santfeliu-lactancia-materna.blogspot.com/

http://blog.lombeliqo.es/

Donant a conèixer projectes com aquests, és la meva forma de donar les gràcies a persones que fan possibles altres realitats.

Una ovella, dues ovelles...llana

diumenge, 17 de maig de 2009

fa molts i molts dies que anant d'aqui cap allà, em vaig adonant com la necessitat de teixir i teixir va creixent en mi de mica en mica alhora que de forma constant; és una veritable plaer com aquesta art mil·lenària que de forma gairebé casual va trucar a la porta de la meva vida, una tarda en una biblioteca pública...

Estic treballant en un projecte molt especial, crec que una mica agosarat (ja veure'm com va tot...), que regalaré a una persona alhora especial i meravellosa com el projecte, com les ganes amb les que estic treballant i com la llana de ovella xisqueta, que estic utilitzant per portar-ho a terme, m'encanta la llana d'ovella, potser no es tant suau com altres llanes però té un to cálid, natural que et dóna la sensació de estar a prop d'una ovelleta.

La llana l'he anant comprant (crec que encara necessitarè un últim cabdell...) a "All you knit is love" (persones llanes) més que una botiga de llanes, convido a tothom que li faci una visita.
Moltes gràcies a la persona que ha fet aquesta foto, que he trobat a internet, m'encanta!!!

I la guanyadora és...

divendres, 1 de maig de 2009

Esther...siiiiiiiiiiiiiii...moltes gràcies a tothom per participar; cada comentari em feia arribar la vostra amistat, el vostre carinyuuuuuuuuuuuu, de tot cor, moltisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimes gràcies.
Tot aixó m'ha donat forces per continuar descobrint de, mica en mica, redescobrint la creativitat que fluïx a través de les meves mans, quan entra en contacte amb les qualitats meravellosas d'un cabdell de llana, d'un ganxet...d'una oportunitat de crear alguna cosa, que em permet créixer amb ella, des d'un estat de felicitat, que impregna cada nino, cada manteta...cada oportunitat de crear un pont entre qui dona i qui rep...

Amb aquesta foto volia compartir un petit quadradet de llana de color blau, fet a ganxet, combinat amb un gatet fet amb llana de color negre, de punt de creu. Aquesta idea va nèixer, per tal, de donar forma a una plaid, de quadradets de diferents colors...una idea, un procés que encara continua obert.