Una bossa-funda per la Gina

dilluns, 12 d’octubre de 2009

Aquesta setmana comença amb una dia de festa, així que hem aprofitat aquest cap de setmana per anar a Camprodon amb la nurieta, l'Esther i el Locky, la mami i la Lizzy i la famili Ros-Rodríguez al complet. Ha estat dos dies de contacte amb la naturalesa, caminant hem trobat bolets, diferents colors en el paisatge, que possa al nostre abast la tardor, fulles grans, petites, de color marró, grogues, algunes de les quals, les vaig recollir del terra i ara les tinc a casa, en aquests moments no se que faré amb elles, alguna cosa bonica, d'aixó estic segura, gràcies Tardor, gràcies Mare Naturalesa...
En aquestes fotos podeu veure una bossa-funda, que l'he fet a la Gina, la meva neboda, la millor dibuixant Manga del Món Mundial. Vaig aprofitar dos quadrets de ganxet, que havia fet la meva germana Nurieta, quan va decidir aprendre una miqueta de labors, alhora remeiava el fet que un dia fet cabdells amb llanes que tenia, vaig desfer un funda pel móvil que havia fet la Nurieta per la Gina...ooooohhhh...quin desastre.
Així que vaig agafar els quadradets i amb punt de creu vaig escriure el nom de la persona, que va rebre aquest regal, tan especial. Com podeu veure vaig cosir amb una agulla de llana les dues parts amb llana de color verd i amb la mateixa llana, vaig la tira, fent servir el punt de cadeneta. A les fotos podeu veure les dues cares d'aquesta bossa-funda pel móvil.
Aquesta serà una setmana especial, ens fan l'ECO de les 20 setmanes (ara estic de 21 setmanes...), la setmana passada no va poder ser, així que ens aquests moments tenim moltes més ganes de tornar a retrobar-nos visualment amb el nostre petit miracle, de mica en mica el nostre petit-gran somni compartit es fa fent realitat.
Demà començaré les meves classes de costura...siiiiiiiiiiiiiiiiiii...ja us explicaré com va tot, espero i desitjo que aquesta vegada sigui la bona, ja que el ritme que portem no em deixa parar-me ni un moment, ni per anar a classe. Aquestes classes són importants per mi, ja que formen part del meu projecte artesà "Agulleta i Llana". M'ajudaràn a millorar les meves habilitats per cosir amb l'agulla i aprendre amb la màquina de cosir, així podré demanar una pel meu aniversari feliç, que és dintre de pocs dies. He estat mirant per internet i quins preus tenent...uuuuuuu...crec que parlaré amb la profe, la Lidia, i després decidiré, m'ha agradat una "Singer Tradition 2259", que trobat a la pàgina web de Pixmania,
Alhora també estic molt contenta perquè per fi m'he decidit avui a demanar les meves primeres etiquetes, per poder posar-les en les cosetes que vaig fent...ja veure'm...quina iluuuuuu em fa tot plegat: el meu embaràs, la ECO, les classes de costura, la màquina de cosir, rebre les etiquetes...siiiiiiiiiiiiii...gràcies!!!

1 comentaris:

URI ha dit...

Pero q wapa que es nuestra enana!! La verdad es q la bolsa ha quedado genial. Aunque he de decir q es un poco peculiar como ella misma. Jajajaja
A mi tb me ha encantado este finde . He de reconocer que me ha costado mucho subir la montaña pq ya sabes q una es un poco miedica pero ahora me siento genial conmigo misma. Y las agujetas ya no están. A ver si lo repetimos pronto pq después con la barriga ya no podrás darte caminatas de tantas horas tatas.
Un bloc genial. Besitos