Una manteta pel Max

diumenge, 8 de novembre de 2009

He estat tot el cap de setmana amb grip a casa (i continuo...), ahir a la nit tenia molta febre, Ángel ens va ciudar amb molt de carinyu a la Lucia i a mi. El dimarts d'aquest setmana em va donar la baixa a la feina per prevenció de la Grip A, ja que a l'escola hem tingut alguns casos, així que aixó em permetrà viure aquest refredat amb consciència, de forma natural, tenint molta cura de tot el procés que comporta.Aquesta bossa de color groc amb una balena de feltre porta a dintre una mantenta feta amb llana 100% d'ovella de color blanc, que vaig comprar a la millor botiga de llanes: All you knit is love (us la recomano moltiiiiiiiiiiiiiiisim el tracte i l'asessorament és excel·lent, familiar, acollidor...a l'apartat de pàgines webs i de blogs trobareu el seus, doneu-li un cop d'ull).Aquesta manteta és per un nen, que està a punt de nèixer i que es diu Max, la seva mama és l'Elena, una gran amiga, que des d'aquí dono les gràcies a l'univers, a l'energia positiva, a la llum que guia els nostres camins per haver-nos trobat, per compartir xerrades, classes d'ioga i, sobretot, molt d'amor i molt de respecte, gràcies bonica, ets un sol, solet. En la foto d'abans podeu veure la manteta doblegada, en cada camtó he bordat el seu nom i un estel. I comp podeu veure en aquesta foto, per la part de darrera hem posat una tela.
En la creació d'aquesta mantenta, projecte que va començar a gestar-se quan Elena em va dir que estava embarassada han participat quatre generacions de dones de la meva família: la meva àvia, la meva mare, la meva germana Ana, jo i la meva nena Lucía, cadascuna ha aportat la seva forma de cosir, la seva forma d'entendre la vida, la seva creativitat, des d'aquí moltes gràcies a totes, de tot cor, gràcies, sense la vostra ajuda aquest projecte no hauria estat possible!!!

2 comentaris:

elena andrés ha dit...

óc l´Elena, la mare del Max. Em sento molt contenta de tot el que comporta la manteta feta per la Vanessa. Segur que el Max desde on estigui planejant la baixada a la Terra, veu lo bonica que és la vida i lo plena que està de persones tan maravellosses com la Vanessa.!Gràcies per la teva Llum! ¡I gràcies de tot cor aquestes quatre generacions de dones que han contribuït a la manteta!

Vanessita ha dit...

Gràcies Elena per les teves boniques paraules, la teva força, la teva presència, el teu embaràs m'han acompanyat en el procés de creació, us estimo molt!!!