Amor, carinyuuu i molt petonets...

dimarts, 29 de desembre de 2009

per a totes les persones que estimem i ens estimen, que ens acompanyan de milions de formes diferents en aquests moments de la nostra vida tan especial.
Gairebé en aquests moments estem al final d'un camí, el camí que hem viscut de forma molt conscient de l'embaràs, així que acabem l'any tancant una etapa, fonamental en la nostra vida, per obrir amb el nou any, un altre etapa, la vida amb la nostra nena Lucía.

Amb aquest cor de ganxet, que hem fet amb llana de color vermell (és el primer cor de ganxet que hem fet...) volem acabar aquest any 2009, un any ple de moments, que ens acompanyaran durant tota la vida, ja que estar embarassada ha suposat un canvi de mirada en la meva vida, un abans i també un desprès.

Al cor per darrera l'hem posat un click per poder posar-lo als jerseis, a l'abric...feia molt de temps, que volia fer un cor, com aquest, però res de res, fins ara, tot té el seu moment, el seu temps, el seu ritme, el seu color.

PD: Veient ara la foto, m'adono que les he de millorar...jajajajajajajaja...ja tinc objectiu a desenvolupar durant el proper any, una nova oportunitat de continuar creixent, gaudint amb molt d'amor d'allò que faig en cada moment.

Gràcies 2009 per cada moment de consciència plenament viscut!!!

Continuem amb el pessebre...

diumenge, 27 de desembre de 2009

Abans del dia de Nadal, no em va donar temps a acabar el portal, així que com podeu veure a la foto, que vaig publicar fa uns dies, tenia a Josep, Maria i al nen Jesús sense casa. Aquests dies de festa, ha estones petites he aprofitat per acabar el portal, que està fet de llana de color marró, tot a ganxet. M'agrada molt com ha quedar, és la primera casa, que construeixo, estic molt contenta del resultat.
Les fotos les he fet amb la càmera de fotos, que m'ha portat el Pare Noel...siiiiiii...estic molt contenta, molt feliç; feia temps que volia una per poder fer milions de fotos a les meves creacions.

Bon Nadal

dimecres, 23 de desembre de 2009

Us desitgem un Bon Nadal i un pròsper any nou 2010. Aquest 2009 ha estat un any molt i molt ple a nivell personal, creatiu, professional. Ha estat un any de creixement, d'aprendre, de sentir, de meditar, de silencis, de paraules, de persones meravelloses.
Des d'aquest blog volem donar les gràcies a totes aquelles persones, que d'una forma o d'un altre, ens heu acompanyat, moltísiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimes gràcies, de tot cor, amb tot el nostre carinyuuuuu!!!

Jo mateixa...

dilluns, 21 de desembre de 2009

Aquest cap de setmana de fred, he aprofitat per dibuixar una miqueta. M'he dibuixat amb mi mateixa i ho he pintat amb els colors típics d'aquestes festes nadalenques. La veritat és que no dibuixo molt, m'agrada però no trobo mai el moment, a més sempre tinc la sensació de que no ho faig bé.
Sóc molt més d'agafar la llana i el ganxet i improvisar directament, sense fer esquemes, ni patrons...amb la qual cosa, he de fer i desfer un projecte moltiiiiiiiiiiiiisimes vegades.
Ara estic treballant en la construcció de l'estable del pessebre. Fa pocs dies vaig penjar la foto, on podeu veure a la Verge María i al nen Jesús. A veure si trobo un moment i pujo la foto de la família sencera, ja que falta el Josep, que encara no estava fet, quan vaig fer la foto i la vaig pujar al bloc.
A més a més, de l'estable també he estat treballant en la primera manteta per la nostra nena Lucía, manteta que he fet a dues tonalitats de verd (llana d'ovella de lleó, una llana que m'agrada molt i que compro a "All you knit is love", personalment, és la millor botiga de llanes de Barcelona...el tracte és super respectuós, acollidor, càlid...un petit plaer). Hem queda pendent escriure el seu nom en un dels costats de la manteta. He de concretar si farè una lletra de cada color o totes del mateix color.
Aquesta tarda, a més a més, de fer la foto a la família sencera del pessebre, he aprofitat per fer també a dos regalets, molt especials, que he fet per dues persones, molt importants a la meva vida per diferents motius. D'aquests regalets, queda pendent, com els embolicaré.

Un video que m'agrada moltiiiiiiiiiiisim

dissabte, 19 de desembre de 2009

Un petit pessebre de ganxet

dilluns, 14 de desembre de 2009

Aprofitant aquests dies de fred, d'embaràs, de baixa a la feina...per fer un pessebre de ganxet. En aquesta foto podeu veure a la Verge Maria amb el nen Jesús, estem treballant en el Josep i en l'estable, que els hi dóna refugi durant l'hivern.
La idea per fer aquest pessebre la vaig trobar al següent blog: http://proyectospasoapaso.blogspot.com/2008/11/pesebre.html des d'aqui vull donar les gràcies a les seves creadores. Moltes gràcies per compartir la vostra meravellosa feina.

El nostre arbre de Nadal...petitó però molt calentó

dijous, 10 de desembre de 2009

Fa uns dies passejant per internet vaig trobar al bloc "Crear con hilos" el patró per portar a terme aquest arbre de Nadal de ganxet. Moltes gràcies Bigú per compartir el patró d'aquest arbre nadalenc.

El patró original feia servir llana de color verd i vermella, jo li he afegit la llana de color blanc com si fos neu i el tronc amb color marró. L'estel és de feltre, la vaig comprar a la botiga "La casa del feltre", que hi ha al barri del Borne de Barcelona.

Un monstre de llana pels dies de fred

dimecres, 9 de desembre de 2009

Fa uns dies vaig anar amb la Muntsa a fer un taller de nines de drap a L'Ombeliqo, des d'aquí li vull agrair la seva companyia, moltes gràcies Muntsa, ets un solete!!!
Muntsa ens va explicar que el seu nen, el Gael, li havia demanat que li fes un monstre. Així que després d'uns dies, em vaig enrecordar de la conversa que havíem tingut, així que em vaig posar a fer un monstre, sense patró ni res (improvisant...), jugant amb la llana i aquí teniu el resultat: un petit-gran monstre de color verd.
Materials:
- Agulla de ganxet de 3,5, llana natural d'ovella de color verd de Lleó (comprada a All you knit is love...és una llana que m'apassiona, es fantàstic per treballar, fins i tot fa olor d'ovella...jijijijijiji) i feltre de colors: negre, blanc i taronja.

Patró:
- Cos: 20 punts i 55 passades.
- Mans: 5 punts i 15 passades.
- Peus: 10 punts i 4 passades.

És un monstre molt fàcil de fer, us animo que ho feu amb els vostres fills, amb la vostra parella, una tarda de xocolata, amigues i ganxet...jajajajajajajaja. Si teniu qualsevol dubte, serà un plaer ajudar-vos, em deixo un comentari i entre les dues trobarem la solució.

El punt que s'ha fet servir és punt baix, tota l'estona; el cos és un quadrat a l'inici, després podeu o deixar-lo així o anar reduint punts per acabar en forma de punta, com he fet jo (dues opcions, dues possibilitats, dos ninos diferents...).

Un petit coixí per les meves agulles

dimecres, 2 de desembre de 2009

Fa un temps (ara no recordo quan...) vaig començar a fer una plaid per la meva germana Esther. L'idea va sorgir arrel de la publicació d'una col·leció, que si no recordo malament es deia: Trictot Fàcil. Així que amb la llana, que donaven amb cada publicació, vaig començar a fer quadradets de diferents colors i de la mateixa mida. Però com passa amb totes aquestes col·lecions, es comencen però mai s'acaben...jajajajajajaja. Quan vaig començar a fer el curs de Patchwork, em vaig adonar que necessitava un coixí per les agulles, primer vaig intentar fer un amb tela seguint un tutorial, que vaig trobar a internet però vaig saber portar-ho a terme...snif, snif. Així que decidida a trobar una solució alternativa, és a dir, no comprar sinó reutilitzar alguna coseta; vaig posar-me a buscar per l'estudi, on vaig trobar aquest quadradet de color blau, on havia fet un gat de color negre mitjançant un patró de punt de creu. Ho vaig cosir, donant-li forma quadrada i li vaig enganxar dos ulls per donar-li una miqueta de personalitat, a aquest coixí d'agulles...jajajajajajajaEn aquesta foto ho podeu veure com ha quedat per darrera, acompanyat per les agulles de cap de flor, part important en aquest petit projecte.
Veient aquesta foto m'adono que he de millorar les meves fotografies...jajajajajajaja