Jo mateixa...

dilluns, 21 de desembre de 2009

Aquest cap de setmana de fred, he aprofitat per dibuixar una miqueta. M'he dibuixat amb mi mateixa i ho he pintat amb els colors típics d'aquestes festes nadalenques. La veritat és que no dibuixo molt, m'agrada però no trobo mai el moment, a més sempre tinc la sensació de que no ho faig bé.
Sóc molt més d'agafar la llana i el ganxet i improvisar directament, sense fer esquemes, ni patrons...amb la qual cosa, he de fer i desfer un projecte moltiiiiiiiiiiiiisimes vegades.
Ara estic treballant en la construcció de l'estable del pessebre. Fa pocs dies vaig penjar la foto, on podeu veure a la Verge María i al nen Jesús. A veure si trobo un moment i pujo la foto de la família sencera, ja que falta el Josep, que encara no estava fet, quan vaig fer la foto i la vaig pujar al bloc.
A més a més, de l'estable també he estat treballant en la primera manteta per la nostra nena Lucía, manteta que he fet a dues tonalitats de verd (llana d'ovella de lleó, una llana que m'agrada molt i que compro a "All you knit is love", personalment, és la millor botiga de llanes de Barcelona...el tracte és super respectuós, acollidor, càlid...un petit plaer). Hem queda pendent escriure el seu nom en un dels costats de la manteta. He de concretar si farè una lletra de cada color o totes del mateix color.
Aquesta tarda, a més a més, de fer la foto a la família sencera del pessebre, he aprofitat per fer també a dos regalets, molt especials, que he fet per dues persones, molt importants a la meva vida per diferents motius. D'aquests regalets, queda pendent, com els embolicaré.

2 comentaris:

Bigú ha dit...

Hola Vanessita!
Espero que en éstas fechas, te inunde el amor y la paz, que te rodee siempre lo mejor!
Feliz NAvidad y Año Nuevo y que todo siga muy bien en tu espera por el nuevo ángel que trerás al mundo!

Vanessita ha dit...

Muchiiiiiiiiiisimas gracias Bigú por tus bonitos deseos, yo también te deseo todo lo mejor para estos días festivos, con todo nuestro cariño!!!