Una bossa, un personatge de cómic: Lenore

divendres, 1 de gener de 2010

Comencem l'any 2010 amb molta il·lusió, amb moltes ganes de continuar endavant amb aquest projecte artesà de ganxet i moltes més coses fetes a mà amb molt d'amor.
Que millor manera de començar, que compartim una bossa, que hem fet, per una personeta molt important per nosaltres, la meva neboda Tàbata.
Ahir a la nit li vam regalar aquesta bossa:

Com podeu veure a la foto vam dibuixar a la Lenore sobre una bossa de tela, que vam comprar a la botiga "Servei Estació". Lenore és un personatge de ficció creat per Roman Dirge. Ens agraden molt els seus cómics, els quals us recomanem moltiiiiiiiiisim. En Google i en aquest enllaç de la Wikipedia trobareu molta més informació sobre aquest fantàstic personatge de cómic: http://es.wikipedia.org/wiki/Lenore

Una vegada la vam dibuixar a la bossa amb llapis, vam repassar el dibuix amb fil de color negre, per acabar pintant amb rotuladors especials per a tela. Els rotuladors els vam comprar a l'Abacus.

Aquest és un projecte que no presenta gairé dificultats per portar-lo a terme, des d'aquí us animo a que feu el vostre amb un dibuix propi o d'algun il·lustrador o il·ustrador que us agradi, com a nosaltres ens agrada aquesta hermosa nena morta. Alhora amb aquest projecte volia fer un petit homenatge al meravellós món de la il·lustració infantil, un món ple de creativitat, il·lusió, amor, dibuixos fantàstics, que ens permeten anar més enllà de les paraules que llegim.

Tàbata desitgem que gaudeixis tan d'aquesta bossa, com hem fet nosaltres creant-la per a tu amb tot el nostre carinyuuuu, moltes gràcies per tot bonica, has estat la nostra inspiració.