Le petit chat noir

dijous, 28 de gener de 2010

Volem compartir amb vosaltres aquest gat fet amb llana de color negre, que vam acabar fa unes setmanetes. A la part dretra del blog, a l'apartat "Inspiració bloggera" trobareu un patró, que jo he adaptat lliurement.
Portem uns dies amb moltes ganes de descansar i llegir. El llibre que ens acompanya és La Revolución de las madres: el desafío de nutrir a nuestros hijos de Laura Gutman.
Se'm fa una miqueta difícil teixir aquest dies, la veritat és que no se el perquè de tot plegat, estic treballant en un vestit per la nostra nena amb llana de cotó de color verd i lila, que vaig comprar l'estiu passat a All you knit is love. Volem compartir amb vosaltres aquest gat fet amb llana de color negre, que vam fer fa unes setmanetes.
Estem en la setmana 36 del nostre embaràs, ens apropem de mica en mica a la part final d'aquesta meravellosa experiència, per tal, de poder entrar en una nova etapa, que com aquesta ens ensenyaràt moltiiiiiiiisimes coses, hi ha una abans i haurà un desprès d'aquesta experiència en la nostra vida. Mentre estic escrivint aquestes lletres, la noto com es mou dintre de la meva panxeta, és al·lucinant la sensació, no es pot descriure amb paraules, s'ha de viure.