Un petit-gran descobriment

divendres, 8 de gener de 2010

Ja fa un temps, molt temps, que vaig veure (ara no recordo a on...) una petita eina de treball com la que podeu veure a la foto. Vaig investigar per internet i després de remenar i remenar vaig trobar que era un "compte-tornades", és a dir, una petita-gran eina de treball que t'ajuda a tenir present les voltes, que has anat fent a la teva labor mentre treballaves en ella.
Una vegada vaig descobrir qué era, quedava saber on ho podia comprar, ho vaig trobar a la meva botiga de llanes preferida: All you knit is love, a un preu molt més que recomanable. Estic molt contenta, m'ajuda moltiiiiiiiiiiiisim, ha estat un petit-gran descobriment, que m'acompanya sempre.
Fins ara no havia trobat el moment de pujar una foto seva al blog i així fer-li un petit homenatge, doncs ja està fet, era una cosa que tenia pendent des de fa un temps, un llarg temps...

2 comentaris:

gema ha dit...

Pero, dinos qué es ¿?¿?¿?¿?¿

Vanessita ha dit...

Hola Gema es un cuenta vueltas, te ayuda a recordar las vueltas que llevas tejidas, es genial, ha sido una de las mejores compras, que he hecho, te lo recomiendo, besitos!!!