Una mantenta per la nostra nena

dilluns, 18 de gener de 2010

Avui fa un dia una miqueta gris, per posar una miqueta de color, vull compartir la manteta que he fet per la nostra nena Lucia, que naixerà dintre d'unes semanetes. És la manta que portarem amb nosaltres a la clínica.
L'he fet amb un ganxet de 3,5 amb llana d'ovella de lleó de dues tonalitats de color verd diferents (llana totalment natural), en canvi, la llana de color rosa i groga són llanes acríliques, que faig servir per fer els meus ninos (llana cotonet), he fet servir aquestes llanes, ja que quan vaig comprar les d'ovella, que tant m'agraden, no hi havia els colors que necessitava i en el meu estat no puc esperar massa, ja que mai se sap, quan la meva nena decidirà sortir, començar un nou camí.
Totes aquestes llanes les vaig comprar a "All you knit is love", la botiga de llanes que més m'agrada de Barcelona.
Avui a Barcelona fa un dia una miqueta gris, tinc molts projectes pedents, mentre teixeixo escolto el treball musical de Rosa Zaragoza: Nacer, Renacer. Néixer, Renéixer. Una música que recomano a tothom moltíssim i en especial a les dones/parelles embarassades, les seves lletres t'acompanyen d'una forma molt i molt especial.
En aquest enllaç trobareu més informació sobre aquesta cantautora tan especial.