Ela de maduixa

dissabte, 8 de maig de 2010

Des de fa molt temps, estic interessada en la pedagogia Montessori, com a mestra i com a mare. Aquesta setmana, concretament, el 6 de maig va fer 58 anys de la seva mort, en aquest enllaç podreu ampliar els vostre coneixements sobre aquesta dona tan meravellosa: http://es.wikipedia.org/wiki/Mar%C3%ADa_Montessori i sobre el seu mètode d'ensenyament: http://es.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9todo_Montessori
Aquesta creació és un petit homenatge a les seves lletres de paper de lija. He escollit la lletra "L" per començar a confeccionar tot un abecedari, perquè és la lletra amb la que comença el nom de la meva filla, Lucía. En aquests moments estem treballant en una segona lletra amb llana de color rosa. I abans de marxar-nos us volem presentar a la maduixa...jijijijijijij...la nostra primera maduixa, feta al balcó de casa amb molt i molt de carinyuuuuu...quina ilu!!! Moltes gràcies a la famili García-Rodríguez!!!

2 comentaris:

Rosalía ha dit...

has tingut una idea excel.lent. Jo també sóc mestra i admiro Montesori, va ser revolucionària en la seva època. I encara és vigent.
T'ha quedat preciós. Aquest abecedari promet.

María Agulleta ha dit...

Moltiiiiiiiiisimes gràcies pel teu meravellós comentari Rosalia!!!