Màquines de cosir

divendres, 30 de juliol de 2010

A la casa on vaig estar de vacances al mes de juliol, era la casa de la tieta de la meva parella, vaig trobar unes taules on havíen aprofitat part de les màquines de cosir per crear unes meravelloses taules, em va encantar l'idea.
Ara a casa continuo treballant a la bossa verda amb la fada de color vermell seguint la técnica "més enllà del punt de creu", que vaig explicar al post anterior. Vaig de mica en mica, tinc poc temps, la meva petitona no és cansa mai...jajajajajaja...estar al seu costat és un plaer, un descobriment constant, una petita-gran aventura.

Temps de vacances,

dilluns, 19 de juliol de 2010

temps de reflexió...
Ara que és gairebé l'hora de dinar, mentre l'arròs bull a foc lent i la meva petitona juga amb el seu pare, aprofito per seure sota un meravellós llimoner de fulles verdes i fruits groc, per gaudir de la brisa del mar.
Estic treballant en una bossa de tela de color verd, on estic cosint una fada a punt de creu, més o menys, és a dir, com la bossa anterior, on vaig fer una bruixa, la base (la técnica) és el punt de creu però faig servir els sis fils, que formen la madeixa (no se si estic utilitzant els termes "costurils" adequats...), el resultat és amb més relleu. Tenia moltes ganes de fer la prova, el resultat no m'acaba d'agradar, queda una miqueta...no se quina paraula fer servir...Alhora crec que és pot fer servir amb dibuixos d'un sol color, encara que estaria bé fer també la prova amb un dibuix de diferents colors, no se, no se, és un cami obert, una possibilitat, mai se sap. En definitiva, hi ha certs aspectes, per no dir tots, que s'han de polir...jajajajajajajaja.
M'agradar barrejar técnicas, fer proves, aprender, deixar de banda, en moments puntuals els acabats meravellosos, aprendre, equivocar-me, crèixer, conèixer-me en cada pas que dóno.