Temps de vacances,

dilluns, 19 de juliol de 2010

temps de reflexió...
Ara que és gairebé l'hora de dinar, mentre l'arròs bull a foc lent i la meva petitona juga amb el seu pare, aprofito per seure sota un meravellós llimoner de fulles verdes i fruits groc, per gaudir de la brisa del mar.
Estic treballant en una bossa de tela de color verd, on estic cosint una fada a punt de creu, més o menys, és a dir, com la bossa anterior, on vaig fer una bruixa, la base (la técnica) és el punt de creu però faig servir els sis fils, que formen la madeixa (no se si estic utilitzant els termes "costurils" adequats...), el resultat és amb més relleu. Tenia moltes ganes de fer la prova, el resultat no m'acaba d'agradar, queda una miqueta...no se quina paraula fer servir...Alhora crec que és pot fer servir amb dibuixos d'un sol color, encara que estaria bé fer també la prova amb un dibuix de diferents colors, no se, no se, és un cami obert, una possibilitat, mai se sap. En definitiva, hi ha certs aspectes, per no dir tots, que s'han de polir...jajajajajajajaja.
M'agradar barrejar técnicas, fer proves, aprender, deixar de banda, en moments puntuals els acabats meravellosos, aprendre, equivocar-me, crèixer, conèixer-me en cada pas que dóno.

1 comentaris:

Le Petit Paquebot ha dit...

Hola!
te paso el link para que las veas, no se si ahí siguen en venta pero yo en Dwanda las encontré un poco más baratas.
Un beso

Lidia