De tot cor

dimecres, 1 de setembre de 2010

Feia molt de temps que volia fer la meva guirnalda, per casa meva. Passejant pel món bloggueril-craft, sempre en trobava de mil colors i formes diferents i aleshores ha arribat el moment, com podeu veure a la foto, tot arriba, paciència...jijijijijijijiji

El primer cor de ganxet que vaig fer, va ser al desembre del 2009, fa mig any. I ara al 2010, durant les vacances d'estiu, em vaig adonar més que mai, que fer ganxet és la meva teràpia, així que un dia que no va ser una miqueta complicat, vaig decidir posar-li molt d'amor fent cors de diferents colors, amb la qual cosa, va començar la meva guirnalda i vaig acabar el dia amb un somriure als llavis.
Per fer la guirnalda he fet servir llana acrílica: Cotonet (de "Presencia-Hilaturas"), jo la compro a "All you knit is love" (http://allyouknitislove.com/blog/on-som/).
En aquest enllaç podeu veure la seva carta de colors: jo he fet servir els colors que he fet servir són: verd fosc (561), carn (578), marró (601), blau fosc (554), groc (555), taronja (7560), verd (609), vermell (531), marró suau (541) i blau (607).

1 comentaris:

esther ha dit...

... molt maca, aixi m'agrada.... molt ben fta ....