Una fada i un barret

dimecres, 13 d’octubre de 2010

De mica en mica, arriba l'estació de la Tardor, amb cada fulla que cau dels arbrers, aquesta estació es va teixint un meravellòs vestit de colors grocs, marrons i taronges.
A casa, per donar la benvinguda aquest canvi de colors, de temperatures, la meva germana Laura i jo hem fet una fada amb fulles, castanyes, pinyes...que vam agafar dissabte a Santa Fe del Montseny. L'hem dut a l'espai familiar, on vaig el dimecres amb la meva petitona, ja que avui ens tocava decorar la sala on juguem, compartim, cantem...Així que hem aprofitat que havíem de decorar la sala de l'espai familiar per deixar volar la nostra creativitat, per anar d'excursió, per compartir moments de creativitat en família.Alhora, he estat treballant en aquest barret, que he fet amb ganxet, amb un meravellòs cotó orgànic: "PureLife" de Rowan, que vaig comprar al Corte Inglés de Plaça Catalunya. Aquest projecte encara li falta alguna coseta, espero agraïda l'inspiració, seria per un nadó de 4 a 6 mesos, algú s'anima.
M'agradaria recomanar el cursos que fan a Duduá, un espai fantàstic on vaig fer el curs de ganxet freestyle i d'amigurumi: http://duduadudua.blogspot.com/
Continuo amb les classes de punt de mitja amb la Stephanie, com m'agraden les classes, aviat espero poder penjar el meu primer projecte, quines ganes, com m'agrada fer mitja, quan ho faig sento que és el meu moment del dia, la meva meditació, el meu espai.

2 comentaris:

Trapule ha dit...

Molt simpàtica la bruixeta! Pel barret, jo crec quese li podria posar com a detalls o uns botons macos o algun dibuix fet amb felpa o tela. Si el nado és ena nena, per què no una flor de ganxet?

María Agulleta ha dit...

Hola Trapule,
moltiiiiiiiisimes gràcies pel teu comentari; el barret està en procés, encara no està acabat, gràcies pels teus suggeriments, els tindré presents, havia pensat en alguna coseta brodada, estic esperant a las muses, petonets!!!